Speedy Block

Teslimat Seçenekleri
Ücretsiz teslimat (Kapı Teslim)
Tedarik süreci min. 3-4 hafta
yurtiçi kargo

Speedy Block ürünlerini Türkiye genelinde kapı teslimi olarak satın almak istiyorsanız, lütfen talebinizle ilgili ürün kodları ve miktarı içeren bilgileri, iletişim bilgilerinizle birlikte info@yursat.com.tr adresimize gönderiniz. Ekibimiz en kısa sürede sizlere satış teklifi sunacaktır.
Speedy Block ve diğer modellerimizi içeren geniş ürün portföyümüzü görmek için aşağıdaki listeyi kontrol edebilirsiniz. Eğer ihtiyacınız olan ürünü bulamıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, yeni talebinizi mail gönderebilir ya da Teklif İste formunu doldurabilirsiniz.

Firmamız, Speedy Block Türkiye Distribütörü veya temsilcisi değildir. Firmamız sipariş durumunda, belirtilen ürünlerde sadece Orjinal ve yeni ürün teklifi sunmaktadır. Bu sitede gösterilen Özel marka adları ve ticari markalar ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir.

Toggle Clamp / Geçiş Kelepçesi

Speedy Block firması genellikle aşağıdaki ürünleri üretir:

1. **Hızlı Montaj Blokları**: Endüstriyel otomasyon ve montaj işlemleri için hızlı ve verimli montaj blokları.
2. **Modüler Montaj Sistemleri**: Farklı uygulamalar için esnek ve modüler montaj çözümleri.
3. **Bileşen Bağlantı Elemanları**: Endüstriyel sistemlerde kullanılan çeşitli bağlantı ve montaj elemanları.
4. **Küçük Parça Depolama Sistemleri**: Küçük bileşenlerin düzenli ve erişilebilir şekilde saklanmasını sağlayan sistemler.

Bu ürünler, genellikle otomasyon ve endüstriyel montaj uygulamalarında kullanılır.

Geçiş kelepçesi anında tutan basit bir mekanizmadır. Kol çalıştırılır, böylece iş parçasını tutmak için sıkıştırma kolunu hareket ettirir. Gerekli bir sıkıştırma kuvveti elde edilir ve iş parçasına uygulanır. Bu işlem altında geçiş Kelepçesi iş parçasını sıkı ve pozitif tutar.

Geçiş kelepçesi, boru veya hortum gibi farklı çap ve tipteki boru veya hortumları birbirine bağlamak için kullanılan bir kelepçe türüdür.

Geçiş kelepçesi, boruların veya hortumların çaplarına göre ayarlanabilen bir kıskaçtan ve bağlantı elemanlarından oluşur. Bu kelepçeler, boru veya hortumların sızdırmaz ve güvenli bir şekilde birbirine bağlanmasını sağlar. Geçiş kelepçeleri, genellikle hava, su, gaz, yağ veya kimyasallar gibi farklı akışkanların taşınması için kullanılır.

Geçiş kelepçelerinin bir diğer kullanım alanı, farklı tiplerdeki boruları birleştirmektir. Örneğin, PVC boruları, metal borularla veya polietilen borularla birleştirmek için kullanılabilirler.

TEKLİF ALIN

fiyat teklifinizi en kısa sürede size sunmaktayız

Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Lütfen E-Postanızı Doğru Giriniz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz
İyi görünüyor!
Alanı Doldurunuz